Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، مهر نوشت: خبر انصراف ایران از حضور در برخی نمایشگاه‌های جهانی نشر که هفته گذشته در مهر منتشر شد بازتاب‌های زیادی در میان فعالان عرصه نشر و کتاب داشت و واکنش‌های متفاوتی را نیز برانگیخت. عده‌ای بر این باور بودند که این اتفاق نوعی فرصت‌سوزی و هدررفت سرمایه‌های فرهنگی ایجاد شده پیرامون این واقعیت در عرصه نشر ایران است و برخی دیگر نیز بر این باور بودند که این مساله می‌تواند ظرفیت حضور ایران در رویدادهای مشابه و تجربه نشده را تقویت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین زمینه خبرنگار مهر جویای نظر قادر آشنا مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران که موسسه بانی حضور ایران در رویدادها به شمار می‌رود شد.

وی در این زمینه با تاکید بر اینکه استفاده از کلمه انصراف برای این زمینه رخ داده است، صحیح نیست، بیان داشت: حقیقت این است که برخی نمایشگاه‌ها امسال در اولویت کاری ما قرار نگرفته‌اند نه اینکه ما از حضور در آنها انصراف داده باشیم. من باور دارم که برای چنین تصمیماتی باید از خرد جمعی بهره برد. من به این مساله به طور جدی باور دارم و البته این را هم قبلاً گفته‌ام که تصمیم دارم در زمینه حضور ایران در نمایشگاه‌های بین‌المللی کتاب تغییراتی ایجاد کنم. من تمامی کسانی که در حوزه نشر در خارج از ایران توانایی دارند را دعوت کردم و در چند جلسه با آنها درباره اولویت‌ها و نمایشگاه‌های خارجی صحبت کردم. حرف این بود که ایران با توجه به شرایط کنونی‌اش امکانات و ظرفیتی دارد و باید ببینیم امسال حضور در کدام نمایشگاه باید در اولویت کاری ما قرار بگیرد که در جمع بندی نهایی از حدود هفتاد نمایشگاه به حضور در شانزده نمایشگاه کتاب رسیدیم و جالب اینکه این مساله پارسال به چهارده نمایشگاه ختم شده بود.

آشنا در ادامه درباره نحوه تامین منابع برای حضور در این رویدادها نیز گفت: نخست بگویم که بودجه موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران کمی بیش از ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده است اما من باور دارم که هر وقت مشکلات اینچنینی هست تدبیر مدیریت باید در مسیری باشد که کارها به اصطلاح نخوابد. ما در موسسه با دوستان تدبیری اندیشیدیم تا از قبل صرفه‌جویی در هزینه‌های موسسه بتوانیم در دو نمایشگاه تازه دیگر نیز شرکت کنیم. این صرفه‌جویی در واقع مدیریت هزینه‌های سفر است. من در پنج شش نمایشگاهی که در مدت حضورم در موسسه در خارج از ایران برگزار کردم متوجه شدم که می‌شود هزینه‌ها را مدیریت کرد و کاهش داد. بر همین اساس با صرفه‌جویی و جذب اسپانسر و استفاده از امکانات دولتی می‌توانیم در این مسیر گام برداریم. مثلاً چه دلیلی دارد مدیری برای حضور در برنامه‌ای در خارج از کشور در صورتی که امکاناتی در رایزنی فرهنگی برای اقامت و استراحت وجود دارد، هزینه هتل پرداخت کند؟

مدیر عامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی در ادامه درباره در اولیت قرار گرفتن برخی نمایشگاه‌های بین‌المللی کتاب و خارج شدن برخی دیگر از آنها از دستور کار این موسسه نیز گفت: امسال وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محضر رهبر انقلاب اسلامی عنوان کرد که اولویت دستور کار وزارتخانه توجه به محور شرق و حوزه تمدنی ایران و محور مقاومت است ما هم به این مساله باور داریم و مکلف به انجام آن هستیم. در جمع دوستان و در نظرسنجی هم از فعالان نشر خواستیم بگویند که چرا باید در هر نمایشگاه حضور داشته یا نداشته باشیم. درباره نمایشگاهی مانند فرانکفورت به دلیل اینکه محل حضور همه فعالان نشر در جهان است به اتفاق نظر به این نتیجه رسیدیم که حضور داشته باشیم. درباره نمایشگاه مسکو نیز به دلیل ظرفیت‌های فراوان این نمایشگاه و کشور برای ایران و نیز علاقه زیاد مردمان این کشور به فرهنگ ایران به این نتیجه رسیدیم که حضور داشته باشیم. اما چند نمایشگاه هم با نظر جمع از اولویت ما خارج شد.

آشما افزود: درباره کشور اتریش و نمایشگاه وین علت این مساله به دلیل اینکه این نمایشگاه تمامی تفاهمنامه‌های تبادل غرفه‌اش ملغی کرده است دوستان فعال نشر هم بر این باور بودند که این رویداد نسبت به مسکو و بولونیا و فرانکفورت آورده ندارد. در کنار آن هزینه‌های بالای حضور در این رویداد را هم مد نظر قرار دادند و در نهایت نظر جمع بر خارج شدن از اولویت حضور در این رویداد بود. درباره نمایشگاه کتاب بلگراد هم دوستان استدلالشان این بود که باید روی کشورهایی تمرکز کنیم که ناشران بیشتری از جهان حضور پیدا کنند و جمعیت ناشر و استقبال کننده زیادی با زبان‌های مرجع دنیا داشته باشند که صربستان فاقد این موضوع بود.

آشنا ادامه داد: ما در سال جاری در نمایشگاه کتاب پاریس حاضر بودیم و با فعالان نشر فرانسه دیدار کردیم. به نظر من نمایشگاه کتاب پاریس نه یک نمایشگاه درجه یک و نه درجه سه است. این کشور ناشران و مردمی دارد که به ما و فرهنگ ما علاقه دارند و ما هم همینطور. انش ا الله برای حضور در این نمایشگاه در سال ۲۰۲۰ در آینده تصمیم می‌گیریم.

وی همچنین درباره احتمال حضور در نمایشگاه کتاب لندن نیز گفت: این موضوع در نشست‌ها مطرح شد اما موانع زیادی برای دریافت روادید انگلستان وجود دارد. با خوات معاون محترم فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار شد من بررسی‌هایی انجام دهم که آیا امکان تسهیل و دریافت ویزای در داخل کشور برای حضور در این رویداد وجود دارد یا خیر. در صورتی که لازم باشد برای حضور در این رویداد و برای اخذ روادید به کشورهای همسایه برویم به نظرم این حضور لزومی نخواهد داشت و برای ما اولویتی پیدا نمی‌کند.

آشنا در ادامه درباره نمایشگاه کتاب فرانکفورت نیز تصریح کرد: غرفه ایران در این رویداد به صورت ملی و با تجمیع بخش کودک و نوجوان و بزرگسال برپا خواهد شد و مساحت آن نسبت به سال قبل کاهش نخواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین حرف های آتیلا حجازی درباره استقلال | من خارج از کشور بودم اما ...|‌ با این شرایط قهرمانی آسیا صد درصد شدنی است

به گزارش هشمهری آنلاین، حجازی درباره قبول سمت سرپرستی استقلال هم گفت: نمی‌توانم بگویم از قبل صحبت کرده بودیم اما از قبل زمزمه‌هایی مبنی بر آمدن من بود و در نهایت تماس گرفته شد. من در ایران حضور نداشتم اما بلافاصله برای حضور در تیم محبوب دوران بچگی‌ام و تیم پدرم بی‌درنگ آمدم چون دوست داشتم خدمتی هر چند کوچک به این باشگاه بکنم و خیلی خوشحالم که اینجا حضور دارم.

سرپرست تیم فوتبال استقلال درباره اینکه تغییر کادر مدیریتی آبی‌پوشان را چطور ارزیابی می‌کند؟ افزود: اصلاً نمی‌خواهم درباره گذشته صحبت کنم. دید ما رو به آینده است. تمام کسانی که برای استقلال زحمت کشیدند و تلاش کردند جا دارد از آنها تشکر شود اما الان فقط نیاز به آرامش داریم. نیاز به تمرکز داریم چون وضعیت حساسی است. امیدوارم که بچه‌ها با تمرکز بالا بتوانند ادامه بازی‌ها را با موفقیت پشت سر بگذارند.

حجازی درباره اینکه آخرین بازی استقلال مقابل پیکان قرار است در ورزشگاه دستگردی برگزار شود که شرایط حضور هواداران را ندارد بیان کرد: فوتبال با تماشاگر زیباست. اینکه یک بازی تماشاگر بیاید و یک بازی دیگر نیاید درست نیست. حساس‌ترین دیدار ما آخرین بازی است. حتی اگر میزبان هم نباشیم باید از حداقل حضور تماشاگران برخودار باشیم. امیدوارم تمهیداتی اندیشیده شود که این اتفاق بیفتد. فردا جلساتی داریم تا راهکاری برای این قضیه پیدا شود.

او درباره احتمال برگزاری بازی با پیکان در قزوین خاطرنشان کرد: بعید می‌دانم چنین اتفاقی بیفتد.

سرپرست استقلال درباره شرایط مالی باشگاه استقلال و اینکه آیا اکنون بازیکنان در آرامش به سر می‌برند؟ افزود : با آنها صحبت کردیم. قول دادیم اتفاقات خوبی خواهد افتاد. تمرکزشان باید در مستطیل سبز باشد و کارهای مدیریتی را مدیریت باشگاه انجام می‌دهد. امیدوارم زمینه‌ای فراهم شود که این باشگاه هیچ مشکلی در زمینه مالی نداشته باشد.

حجازی درباره تشویق خود از سوی هواداران استقلال ادامه داد: نمی‌دانم چگونه از آنها تشکر کنم. از روز گذشته که کامنت‌ها را نگاه می‌کردم از این همه حمایت لذت بردم. امیدوارم از تیم استقلال حمایت شود. همانگونه که از ابتدای فصل این هواداران با هرگونه کمبودی بزرگ‌ترین پشتوانه ما بودند و الان هم به حضورشان نیاز داریم.

او درباره اینکه چند سال قبل هم در کادر فنی استقلال حضور داشت بیان کرد: در سال ۹۰ به عنوان مربی اینجا فعالیت داشتم. فوتبال پیشرفت می‌کند و الان هم پیشرفت‌هایی دیده می‌شود اما برای تیمی که ادعای قهرمانی آسیا را دارد خیلی بیش از این می‌خواهیم. این با حضور هولدینگ خلیج فارس و شخص احمد شهریاری صد درصد شدنی است.

حجازی درباره تغییر نام استقلال عنوان کرد: نمی‌گویم در هیچ جای دنیا چنین اتفاقی نمی‌افتد. مثلا باشگاه آلانیا اسپور ترکیه یک بار به شرکت هواپیمایی واگذار شد که اسم آن شرکت را پیشوند یا پسوندش گذاشتند. یک بار دیگر هم زیر نظر شرکت نفتی قرار گرفت و چنین اتفاقی افتاد اما در ایران خیلی این کار مرسوم نیست و امیدوارم همین نام قدیمی استقلال برای باشگاه بماند.

سرپرست استقلال درباره شرایط کمپ زنده یاد حجازی افزود: نقایصی وجود دارد. صبح زود به کمپ آمدم و صحبت کردیم. می‌خواهیم کارهای زیربنایی برای این باشگاه انجام دهیم نه اینکه فقط یک قسمت را درست کنیم. از همین ابتدا پیگیر امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری هستیم تا فصل آینده شاهد یک مجموعه بهتر باشیم.

او درباره حضور بانوان در تمرین آبی‌پوشان که همزمان با اتفاقاتی بود که در بازی پرسپولیس و سپاهان علیه بانوان افتاد گفت: جز اینکه تاسف خوردم که آن صحنه را دیدم چیزی نمی‌توانم بگویم. ای کاش در فرهنگ ما جا بیفتد که حقوق برابری میان دو قشر وجود دارد. ضمن احترام زیادی که به خانم‌ها قائل هستیم، ما آقایان به لحاظ جنبه اخلاقی باید حواسمان بیشتر جمع باشد. امیدوارم امکان حضور بانوان بیشتر در ورزشگاه‌ها فراهم شود کما اینکه حضور هر دو قشر باعث پیشرفت ما خواهد شد.

کد خبر 849023 منبع: ایسنا برچسب‌ها ویژه ورزشی لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال

دیگر خبرها

  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • اولین حرف های آتیلا حجازی درباره استقلال | من خارج از کشور بودم اما ...|‌ با این شرایط قهرمانی آسیا صد درصد شدنی است
  • حجازی: خارج از ایران بودم و به خاطر استقلال برگشتم
  • نمایشگاه توانمندی های صادراتی فرصت رشد و تعمیق روابط اقتصادی کشور
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید
  • حواشی ناتمام «حشاشین»، مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و خبرهای جدیدی از حج
  • بهار کتاب ایران/از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • بهار کتاب ایران؛از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه